Voor klanten zichtbaar zijn is natuurlijk belangrijk daarom hebben we het makkelijk gemaakt voor je om jouw status te beheren.

Zowel via het web als met de App voor consulenten kun je jouw status aanpassen.

Status

Aanwezig: je bent zichtbaar op de homepage en klanten kunnen je direkt bereiken.

In gesprek: Zodra je in gesprek bent veranderd het systeem jouw status naar "in gesprek", duidelijk voor klanten. Je kunt ook zelf jouw status op in gesprek zetten.

Pauze: wil je jouw klanten weten dat je even pauze hebt maar snel weer aanwezig zult zijn kun je de pauze knop gebruiken, op die manier kunnen jouw klanten besluiten even te wachten tot je weer bereikbaar bent.

Afwezig: Duidelijk, je bent er niet!