Reageren op een review doe je door in het consult-overzicht door te klikken op het consult waar je een review over hebt ontvangen. De review is daar voorzien van de mogelijkheid om te antwoorden.

Ook ontvang je een e-mailbericht zodra er een nieuwe review is achtergelaten voor jou, in dat e-mailbericht vind je ook een link om direct een reactie achter te laten.

Let op: een reactie van jou is net als de review zelf zichtbaar voor alle bezoekers van de website, houd daar rekening mee.

In de gehele ZCG Workspace heb je rechtsboven in je scherm toegang tot jouw notificaties. Wanneer jij een review van een klant hebt ontvangen dan heb je de mogelijkheid om hierop te reageren. De notificatie hiervoor kun je vinden in het notificatie-overzicht. Klik op het bewegende icoontje rechtsboven om de notificaties te bekijken.

Let op!

Je hebt 48 uur om te reageren op een review