Naast notities bij chatconsults kun je nu ook notities maken wanneer een klant belt.

Hiervoor hebben we een update gedaan aan de workspace zodat je ziet dat er een call binnenkomt

linksboven in het Actioncentre zie je de call aankomen.

Zoals je ziet is er een knop zichtbaar die voor jou de notities opent, je kunt ze dan maken en lezen wat je eerder hebt opgeschreven. Je kunt de notities dus al openen voordat het gesprek is aangenomen.

Als je het gesprek hebt aangenomen zie je dat aan de tijd die loopt:

En als je hebt geklikt op de knop Open Notities zie je het kladblok voor jouw notities

• Notities worden automatisch opgeslagen in jouw account.
  • Zodra dezelfde klant weer belt kun je de notities van het vorige gesprek openen.
  • Werkt ook met starten belafspraken
  • Werkt alleen wanneer klanten via een account bellen (credits)