Een nieuwe koppeling met Whatsapp voor business maakt het voor ons mogelijk om aan consulenten belangrijke berichten te sturen. Koppel jouw Whatsapp nummer aan jouw consulenten account via deze link

Hoe werkt het dan?

Op dit moment sturen we voor 2 diensten berichten naar jouw Whatsapp nummer, deze komen dus binnen op jouw smartphone of het apparaat waarop je de whatsapp binnenkrijgt.

Daarom is he belangrijk dat je op dat apparaat ook bent ingelogd op de Workspace

Klant maakt een Bel-afspraak met jou:

1. klant vraagt via de website belafspraak aan en wacht op bevestiging van jouw kant

2. ons systeem stuurt jou een Whatsapp-bericht (ZCG business account)

3. je kiest voor accepteren (let op je hebt 5 minuten de tijd om te accepteren)

4. klant weet nu dat hij/zij straks door ons systeem gebeld gaat worden

5. jij gaat als het jou uitkomt naar de Workspace en ziet linksbovenin het Actioncentre de af te handelen calls staan

Klant wil Chatten met jou:

1. Klant vraagt chat aan op de website

2. jij ontvangt direct een Whatsapp bericht met daarin de knop om het chatverzoek te accepteren (ZCG business account)

3. jij klikt op accepteren en je wordt doorgestuurd naar de Workspace waar je direct het chatvenster ziet staan.

Toekomst

Deze koppeling maakt veel dingen mogelijk, we gaan dan ook onderzoeken hoe we nog meer mooie diensten kunnen koppelen. Heb je daar ideeën over laat het ons gerust weten.

Belangrijke info:

1. ZCG business account is de afzender in Whatsapp
  2. De button voor belafspraak is alleen zichtbaar in jouw profiel wanneer je niet aanwezig bent, in gesprek bent of de status pauze hebt aangezet. Ben je gewoon aanwezig is de button dus niet zichtbaar voor klanten
  3. wil je de belafspraak aanbieden aan jouw klanten activeer hem dan in het venster instellingen
  4. Bekijk de video met uitleg voor de belafspraak voor klanten

Whatsapp notificaties aan/uit zetten

1. Go to Zodiac Consultants Panel

2. Click on Log in

Click on Log in

3. Klik het menu open

Klik het menu open

4. Click on Telefoonnummers

Click on Telefoonnummers

5. Check/uncheck

Gebruik de groene schuifknop om aan (of uit) te zetten.

Als je nog geen mobiel nummer hebt gekoppeld kun je dat uiteraard toevoegen.

Check/uncheck

6. Click on +31mobile-number

Click on +31647470470